Inna cea mai mare cantareata

Vin 3 Dec 2010 - 17:20 Scris de mihaelax

Inna a reusit sa cucereasca atat prin talentul muzical cat si prin fizicul ei de invidiat, fiind declarata de curand cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista FHM, multe femei dorindu-si sa fie la fel ca ea. Ea este apreciata si in alte tari, nu numai in romania.

Read more: http://biografii.famouswhy.ro/inna/#ixzz173v3VoF6

Comentarii: 1

Inna the best !

Mar 22 Sept 2009 - 22:30 Scris de ;x Inna

Всем привет! Да, мне тоже очень нравится Инна - как она замечательно поёт! Впервые услышала песни Инны только весной этого года и сразу очень понравились! У нас в России песни Инны очень популярны! Их показывают по музыкальным каналам ТВ и радио, например, радио Премиум, Москва. Спасибо огромное, Инна! Very Happy

Hi, everyone! Yeah, I'm too really like Inna - as she sings great! For the first time I heard songs by Inna in spring of this year and immediately liked them very much! In Russia Inna songs are very popular! Their show on TV music channels and radio, for example, Radio Premium, Moscow. Thanks, Inna! Very HappyComentarii: 1

*News Blog

Lun 29 Dec 2008 - 21:14 Scris de +Dya

INNA, pe locul I in topul NielsenAvem un nou no.1! INNA ocupa in acest moment prima pozitie in topul Nielsen cu piesa `Hot`, devenita hit in scurt timp de la lansare.
Sistemul de masurare al audientelor, dezvoltat de Nielsen Media Research ne arata ca piesa `Hot` este cel mai difuzat produs muzical la ora actuala, fiind sustinuta atat de posturile de radio cat si de televiziunile muzicale.
Cluburile si publicul din Romania au fost factorii importanti in transformarea piesei `Hot` intr-un adevarat hit.
Inainte de a intra pe radio piesa `Hot` a reusit sa adune pe youtube.com in doar cateva saptamani de la postare, zeci de mii de vizitatori. Single-ul este sustinut de doua videoclipuri complet diferite. In timp ce primul spune o poveste, cel de-al doilea este unul de imagine in care INNA adopta look-uri inedite.
"Cea mai spectaculoasa ascensiune a unui debut semnat in 2008 este cu siguranta cea a Innei. …


[ Lectura completa ]

Comentarii: 5

Inna Yahoo messenger ID pentru fani!

Dum 8 Mar 2009 - 16:55 Scris de -Alin-

Incepand cu data de 07.03.09 INNA are id de mess special pentru fani: Ymess: Inna.Fan ( Inna.Fan@yahoo.com )

Comentarii: 1

Videoclipul Saptamanii
Galerie


Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata